Nedir bunun hikmeti? Aradaki fark nedir? Neden apple.com.tr’de bu kadar pahalı? Veya neden diğerinde bu kadar ucuz?
Ne dersiniz? Ya da zorlu center’a gidip apple’ın kendi mağazasından mı alsam?

her zaman böyle oldu bu. en ucuz olanı al. hepsi apple tr garantili nasılsa. boşuna fazla para verme.
www.mediamarkt.com.trıllı-telefon-siyah-1204556.html
buyur 8149 tl.


trendyolda troy apple (ki resmi satıcısıdır, kanyonda falan mağazası var) satıyor. 128gb 8000 civarıydı kız arkadaşım aldı. Fakat 5-10 gün içinde sırayla gönderiyorlarmış.


Bittibitiyor adlı satıcı SAR GSM adında büyük bir firmadır. Sahiplerini tanırım. Bir sıkıntı yaşamazsınız. Ve kendi stoklarından yolladıkları için hemen de elinize geçer.


Sorunuza tam cevap degil belki ama ben de hepsiburada dan ilk ciktigi zaman Iphone7 almistim. Simdinin Iphone12 si kadar yeniydi o sirada lansmani henuz yapilmisti. Ayni gun teslimat secmistim ozel kurye ile geldi. Garantide veya islevselligidne hicbir sorun yasamadik. Iyi ki cok para verip apple store dan almamisim


bh'den alirsaniz gene garantili olur ama ilk 14 gun icinde bir sey olursa iade almazlar, apple'a gonder derler. apple da onarim yapilabiliyorsa onarim yapar. boyle seylerden huylanirsaniz bence fiyat farki filan demeden Apple'dan alin.
