Günaydın herkese, apartmanımız tek daire üstüne. Dün aşağı inerken aşağıdaki dairenin katında bi oyuncak poşeti görmüştüm onların küçük çocukları var belki çöptür dedim bugün sabah poşeti benim kapımın önüne çıkarmışlar ne alakaysa. Tek yaşıyorum koskoca insanım yanı neden ben diye merak ediyorum. Bu poşeti aşağı bodruma mı indirsem çöpe mi atsam buna dair de bi not yazıp asmak istiyorum sizce napayim?

Notta; katımda bulduğum oyuncak poşeti kime ait bilmiyorum kim katıma koymuş ama ben onu bodruma indirdim/çöpe attım vs yazıcam. Daha da sert bişiler olabilir fikir alayım.


 

Bu kata poşet eşya izmarit konulmaz. Koyanlara 1000 tl ceza. :pp

1bir1bir1

Hahshshhs ya nolur ciddi cevap verin.

zannedersem tek eksiginiz bendim

Her katta en az 2 daire olsaydı meseleyi masum bulurdum ama hakkaten kim getirdi bıraktı yani. Bence poşetin yerine bir kağıt yaz "buradaki poşet şu anda sokaktaki çöp konteynerinde" yaz geç git. Fazlasına gerek yok.

1bir1bir1

X nolu daire önüne konulan oyuncak poşeti kime aitse geri alsın, Çarşamba öğleye kadar kimse almazsa çöpe atılacaktır.

yaz. bi ihtimal çocuklar oyun oynuyodur saklamışlardır kendi kafalarına göre. sırf onlar yüzünden direkt çöpe atma derim. bekle uyarımı yaptım kimse almadı attım dersin sonuçta.

lcha

Neden direkt gidip sormuyorsun ki poşeti gördüğün ilk daireye sizin mi diye?
Çocukları var demişsin, belki çocuklar çıkartmış olabilir. Hem ailenin de böyle bir şeyden rahatsızlık duyduğunu öğrenmeleri iyi olur diye düşündüm.

ananotherlife
1

mobil görünümden çık