tavsiye var mıdır? istanbul'da mevki farketmeksizin bir daire arıyorum. kiralık arıyordum, o iş uzayacak gibi en azından 3-4 günlük airbnb yapayım dedim.

bölge farketmez, sadece güvenli ve temiz bir tüm daire bakıyorum. bütçe 250-300 tl arası.

biraz baktım, çoğu otel odası sanki. bir de güzel site diye kanıp fuhuş yuvasının ortasına düşmeyelim a dostlar.

var mıdır tavsiye?

 

Günlük kiralık evler yasal olmadığı için çoğu otel odası artık airbnb'ye düşüyor. Cart diye polis baskınının ortasında kalabilirsin yani.

roket adam

@roket
Günlük kiralık ev konsepti ile airbnb arasında fark yok mu hiç?

han20

butik otellerdeki odalar yada rezidans dairelere bakabilirsin. Ayrıca bazı ev sahipleri minimum gün kuralı koyuyorlar, bu da önleyici olabiliyor.

450 liralik indirim ref linkim: abnb.me

biz geçen sene yurtdisi gezilerinde surekli olarak ref linklerden yeni 3-4 hesap acip eskileri kapatarak epey bir indirim aldık :) biraz sistemi sömürmek gibi görünsede aslında sadece temizlik parası vs diye kestikleri yüksek komisyonu vermemiş oluyoruz.

Northern Mariner

Bi KHK ile el attılar o duruma, sanırım baya otel gibi kimlik bildirimi yapıp vergi falan ödemeleri gerekiyor, hani "gel abi burası benim evim gecelik 200 lira kal" modundaki yerler şu anda yasal değil diye biliyorum. www.hukukihaber.net

roket adam

@roket
benlik bir sorun yok o zaman. gerekli bildirimleri yapacaksa airbnb ve ev sahibi, kafa rahat konaklayabilirim.

han20

şişli'de müsait dairem var. Kısa süreli Kiralayabilirim. mesaj atıyorum.

olivia
1

mobil görünümden çık