[q]
(6) 

gamepad'lik oyun

Bruce #1451087
gamepad'e hiç alışık değilim ama uzandığım yerden oynama keyfine geçiş yapmak için aldım. aşağıda oynamadığım oyunlar var, bunlardan hangileri gamepad için daha kolaydır? ona göre indiriyim diyorum. fps tarzı kontrolün gamepadde zor olduğunu ps'te deneyimledim, alışamadım, o yüzden aim vs gibi konularda zorluk çıkartmasın istiyorum. hatta direkt aim olmasa daha bile güzel olur.

shadow of mordor
batman arkham serisi, 3'ü de var
ac odyssey
just cause 4
metro 2033

 

ilk 3 gamepad'e uygun hatta gamepad ile daha rahat oynanan oyunlar. just cause ve metro'yu bilmiyorum ama aim assist varsa sıkıntı diye düşünüyorum.

dr doofenshmirtz

Third person denilen oyunlar, yani o yukarıda ilk 4 oyun tam gamepadlik oyunlar. gamepad ile fps oynayamıyorsan metro'da zorlanırsın. Sessiz gitmen, tam kafadan vurman gereken anlar oluyor.

eazy

Batmani gamepadle de klavye mousela da oynadımö gamepadle rahat oynanıyor. Ac serisini ilk oyunlarını playsation'da kolla oynanmıştım, yıllar sonra originsi klavye mouse oynadım. Kolla da rahat oynandığını hatırlıyorum ama klavyeyle daha fazla zevk almış olabilirim. Just Cause kolla kesinlikle daha rahat.

mirafiori

Ben hepsini gamepadle oynuyorum. Bu oyunlar uygun zaten hepsini oynarsın. Single Player fpsleri de gamepadle oynuyorum. Bir haftada falan alışırsın ve tetik muazzam bir şey.

Giovanni Pipitto

Gamepad olayina dark souls ile giris yaptim cok iyi tavsiye ederim

proletarier aller lander vereinigt euch

Mouse'a alıştıysanız özellikle FPS (Metro 2033) zulüm. Zaten hiçbir zaman klavye+mouse hassasiyetine ulaşamıyorsunuz. TPS (Just Cause 4) oyunlarda Aim Assist kimine göre kötü kimine göre iyi. Ben GTA5'i PS3'te oynadım, Aim Assist açık oynadım, zaten bit kadar adamı vurmaya çalışıyoruz, bi de gamepad'le ona kastırmakla uğraşmadım. Sonradan PC'de mouse'la oynadım oh be dedim. :)

kalifiye balta sapi
1

mobil görünümden çık