
sözlükte "ntv spikerinin depremi kahkalarla anlatması" diye başlık var gündemde.
bu videoda kahkaha görebilen biri var mı? abartı değil mi başlık? hafif siniri bozulmuş gibi kadının, olağan geldi bana.

Olağan. Bu tip durumlarda kimse tepkilerini kontrol altında tutamaz kolay kolay. Sözlük işte boş yapıyor gene. yok işi bıraksınmış falan


olağanüstü durumlarda insanların tepkileri değişebilir, normaldir. ekşi dekiler bazen salak başlıklar açabiliyor.


canlı izlerken benim de dikkatimi çekti. ölen kadın için de yaşlıydı zaten derken böyle bir ifadede bulundu. o yüzden dikkatimi çekti zaten. ama normal diye düşünüyorum. o korkuyla nasıl tepki vereceğini kontrol edemeyebilir insan.


bana gore sozlukteki baslik silinmeli, cunku ortada oyle kaahkahaa yok ve biri sanal ortamda linc ediliyor, kadin anladigim kadariyla prof. bir spiker degil zaten, ve konusurken hepimizin yaptigi gibi duygularini ses tonuna yansitiyor, hafif bir gulumseme gibi bir sey ama adi nedir bilmiyorum o durumun... gereksiz linc edilmis, bir sozluk ergeni de sacma bir baslik acmis ve aslanlarin ortasina atmis kadincagizi.
