story,post falan atar mısınız mesela?




 

asla atmam, bana saçma geliyor. ondan ayrılınca hepsini tek tek silmek zorunda kalıyorlar komik.

jelly bear

Ben bu tarz paylaşımlar yapmıyorum ama yapan kişilere de tuhaf bakmıyorum.

manuelka

asla, ben sosyal medya kullanmıyorum zaten de karşı tarafın atmasını da istemem.
artırıyorum, arkadaşlarla foto çekildiğimiz zaman fln da içinde benim olduğum fotoları sosyal medyaya koymamalarını rica ediyorum.

edit: ahaha @antihero +1

pati

Pek yapmam ama güZel, paylaşmaya değer bir an olduğunda da paylaşırım

gazozailacatmauzmani

Bir sevgilimle çok attım üniversite zamanı. Avrupa turu yapmıştık çok güzel fotoğraflarımız vardı. Ayrılınca sildim bir daha kimseyle fotoğraf koymadım. Fotoğraf ekle, tekrar sil vs artık zor geliyor. Arkadaşlarımla da zaten fotoğraf koymuyorum sadece ben ve gittiğim yerlerden fotoğraflar var.

Ama bu ilişkilerimde çok büyük sorun yarattı. Beni saklıyorsun, aldatıyor musun, neden beni göstermiyorsun, utanıyor musun gibi tartışmalar yaşadım. İki üç hikaye atar gönlünü yaparım bu yüzden.

jazzabel

İlişki yaşamayanlardnım.

antihero

Şu ara. Korona vs. Sebebiyle de iyice asosyal olduk.


antihero +1

westblack

Çok nadir, yılbaşında belki.

stewie

antihero +1

ilişkideyken de atmazdım. iki güne bir nefesim ömrüm diye paylaşanları da samimi bulmuyorum.

sürekli bunu sorun eden bir erkek arkadaşım vardı, onu sakladığımı ve aldattığımı düşünüp saçma sapan sadakat testleri uygulardı. kendi hesabı benimle olan fotolarla dolu diye kendi sevgisini överdi ne alakası varsa. meğer o aldatıyormuş. çok ciddiye almaya gerek yok yani.

pink cadillac

Hiç yan yana fotoğraf atmadım, manzara ya da güzel bir mekanın fotoğrafını çekersek birbirimizi etiketleyerek atıyoruz arada.

Hallegadola

arada bi toplu etkinliklere katıldığımızda story atmışımdır başka da yok, evlenmek üzereyiz hala fotosu yok yani.

rayde

Sevgilinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmamak kadar paylaşmak da normal. Biri kotulenirken birinin insanın kendisini övme aracı olması bana ilginç geliyor. Şu ara en çok kedimi paylaşıyorum. O zaman kedimle olan ilişkimi sosyal medyada mi yaşamış oluyorum? Doğrusu veya yanlışı olmayan durumlar için insanların aferin bekler gibi kendi davranışını yuceltmesi komik.

Cevap; çok değil ama paylaşıyorum.

elorelia

elorelia +1

ben paylaşmazdım. ama paylaşana da niye paylaşıyor gözüyle bakmam. ben zaten ayda yılda bir fotoğraf paylaşırım. onda da ekseriyetle ben yer almam.

himmet dayi
1

mobil görünümden çık