Ortalama dizi puanları 7 puanın üzerinde. Çoğu dizi 8 puan üzerinde. Oysa filmlerde iş değişiyor.




 

insan dizi kötü de olsa sezonlar boyunca ister istemez bir bağ kuruyor diziyle. film öyle değil 2 saatin var beğen yada beğenme çok kolay.

papuayenigine02561

Dizi uzun soluklu olduğu için insanlar daha çok bağlanıyor olabilir hikayeye, karakterlere.. oyle olunca da bol keseden veriyor olabilir puanı

yarey

bir diziye oy vermem için yarısını izlemem gerekiyor benim. 1-2 bölüm izleyip oy vermiyorum, haksızlık gibi oluyor. beğeniyorsam ilerliyorum, puanım yüksek oluyor, beğenmiyorsam zaten devam etmiyorum ve puan da vermiyorum. millet de aşağı yukarı böyle düşünüyor olabilir.

signore

Sebebini bilmiyorum ama o yuzden 8.5 alti diziler cop oluyor resmen

proletarier aller lander vereinigt euch

harika bir soru. yanıtını ben de merak ediyorum. filmlere kıyasla 1 ila 1.5 puan arası daha yüksek. burada biraz diziyle bağlanma var. hemen 10 puan'a sarılınıyor. diziye antipati duyanlar da 1'e aynı şekilde yükleniyor. genelde puanlama yapanlar fan'lar olunca puan yükseliyor olabilir.

bunun dışında bağımsız filmlerin de puanları bana yüksek geliyor.

ve son olarak western'lerin de puanları çoğu kez 0.5-1 puan fazla oluyor. örneğin 7.5 seviyelerindeki bir western normal bir film hissi verirken, başka türde bu puanlarda başarılı filmler olabiliyor.

bu da yine western'leri genelde western'e ilgi duyanlar izlediğinden kaynaklanıyor olabilir. hani sadece türü sevenler için derler ya. o grup ağırlıklı izlerse, filmi beğenme ihtimalleri daha fazla olabilir (zaafı var). dolayısıyla daha yüksek puan verebiliyorlar.

EasyTiger
1

mobil görünümden çık