[q]
(4) 

mücbir sebep

make a wish #1448542
sipariş verdiğimiz bir atölye 2 aydır işi tamamlayamadı. korona'yı bahane ediyor sürekli. en son konuşmamızda avukata vereceğimi söyledim. "filyasyon ekibi gelip işçileri götürdü. avukata verseniz de mücbir sebep olduğu için biz haklıyız" dedi. şu anda telefonları da açmıyor artık.

1) filyasyon ekibi iş yerinden personel alınca herhangi bir belge vs veriyor mu?

2) avukat aracılığı ile ihtarname çeksek bir işe yarar mı?

 

Dükkanda kimse yoksa ne diye açıyorlar ki?

Başka bir şahıs araya koyarak yeniden o türde başka bir şipariş verin . İşçiler olmamasına rağmen nasıl iş alıyorlar mı almıyorlar mı görün . Bunların sonunda avukat noter adliye kısmını düşünün .

Erva

kanunları bilmiyorum ama siparişinizi 2 ay önce verdiyseniz o zaman da korona vardı. mücbir sebep önlem alınamayacak, engellenemeyecek şeyleri kapsar. korona daha duyulmadan önce verdiğiniz sipariş ertelense tamam ama zaten enine boyuna bilinen bir mevzu, gerekli önlemleri almadıkları için bence mücbir sebebe girmez. kanunen nasıl bilmiyorum ama, tekrar söyliim.

kalifiye balta sapi

filyasyon ekibi geldiyse bile, mücbir sebep 14 gün olur.
ihtarname çekin.
dolandırıcı bu hıyarlar.

ankara06

2 aydır bok mücbir sebep olur, adama derler ki corona o zamanda vardı niye sipariş aldınız o zaman diye. Bıraksınlar yan çizmeyi ya adam gibi evet işi yapamıyoruz özür dileriz desinler ya da hesap versinler.

zekicalik
1

mobil görünümden çık