[q]
(2) 

Dar gelen ayakkabı

sanguine #1448522
Flodan (uygulamasından) 2 tane ayakkabı aldım klasik tarz. Ayak numaram 41, bugüne kadar çok nadir 42 giydim, son yıllarda hiç giymedim bile. Bunları da doğal olarak 41 aldım ama epey dar. Bulunduğum ilde bir tane flo var, onda da 42 yok. En yakın ildeki mağazasına da 10 günden önce gidemem. Şimdi sorduğuma göre fiziki olarak değişim yapamıyorsam iade edip yeniden sipariş vermem gerekiyormus ama ben ayakkabılari indirimden almıştım yani tekrar sipariş verirken daha fazla para ödeyecegim. O yüzden ya başka bir floya gidip değiştirecegim ya da giyeceğim bu haliyle.

Bağcıkları söküp olabildiğince gevşek olacak şekilde tekrar takip bağladım, en azından ayağım giriyor çorapla. Ama uzun süre böyle giyilir mi, ayaklarim bir de gün sonuna doğru şişiyor normal ayakkabıda bile. Acaba biraz giysem ayakkabılar genişler mi az da olsa? yoksa daha mi kötü olur? Bilemedim, hiç değişiklik olmayacaksa hiç giymeyeyim, on gün sonra değiştiririm kalırsa ya iade ederim kullanılmamış olduğu için.


 

İade edin, böyle giyemezsiniz.
Okurken sanki ben giymiş gibi oldum.
Ben de Flo'dan daha önce ayakkabı almıştım. Diğer markalardan belki de 2 numara küçük geliyor.
İade ettim. İade süreci de uzun sürdü. Yirmi gün sonunda para iadesi yaptılar.
Bir kez de sandalet siparişi verdim, terlik geldi. Onun iadesiyle de uğraştım.
Flo hakkında pek de olumlu bir izlenim yok zaten. O süreçler bana yetti, bir daha da oradan almadım.

pro9it9is9

giydikçe ayakkabı genişler lafı en büyük yalandır. siz o dar ayakkabıyı giyersiniz ayaklarınız şişer yine de ayakkabı genişlemez. he genişlerse şöyle genişler; dikişleri patlar ya da yapıştırma bir ayakkabıysa o kısımda açılma olur.

hatta alacağınız her ayakkabıyı ya yarım numara ya da 1 numara büyük alın. öyle ayak tırnagıyla ayakkabı ucu dip dipe olacak şekilde olmasın. bir parmak boşluk olmalı her zaman.

koela
1

mobil görünümden çık