hem bedenimden hem zihnimden atmıştım ne güzel, canımın istemesini geçtim aklıma bile gelmiyordu.

şimdi birden bastırdı düşüncesi. başlarsam bu sefer sadece sarma tütün içeceğim ama başlamak istemiyorum emeğim çöpe gidecek.

acaba bir tane içsem hevesimi alsam tekrar istemez miyim? yoksa öyle bir dünya yok mu?

(15 yıllık içiciydim bu arada)

 

Öyle bir dünya yok. Yedi aydır müthiş bir iş başarmışsınız, dirayet göstermişsiniz, kimse için değil kendiniz için müthiş bir şey yapmışsınız. Bu süre uzadıkça kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. Bırakmayı, en zor kısmı başarmışsınız. Yeniden başlamak kendinize haksızlık olur. Emeğinizi, sağlığınızı çöpe atmayın.

fotrsapka

iki sene sonra tek sigarayla geri döndüm, 2 seneyi attım çöpe köpek gibi pişmanım, şimdide bırakamıyorum. Aman yapma etme demeye geldim.

IcedFlames

öyle bir dünya yok maalesef. yedi ay müthiş bir süre. ben de bıraktım. hem de kanser olup bıraktım. siz bu aşamaya gelmeyin lütfen.

uuth

su iç, ağzına şeker at, çekirdek ye, hatta öküz gibi ye.

elbet geçecektir. bu tür tuzaklara düşme.

hem şişko hem deli

bir tane içerseniz, içmeye devam edersiniz.
çünkü hem tekrar istersiniz hem de "nasılsa bırakırım ya, biraz içeyim" dersiniz.

dayanın, yürüyüşe falan çıkın.
geçecek.

blatta hiberna

Benimde arada aklıma geliyor da babam bu ara kanser tedavisi alıyor, çok kez onkoloji servisine gittim babam içkisi sigarası olmayan biriydi. Orda alınan tedaviyi gördüm de aklıma şu geldi: Allah korusun ben böyle tedavi alsam canım çok acır, tatlı benim canım iğneden ne tirsarim, ama en kötüsü de aileme sevdiklerime çektirdiklerim olur, onların beni böyle görmesini üzülmesini istemem. Ben böyle düşünüyorum arada geliyor aklıma ama almamak için kendimi zorluyorum işte.

Topalordek

Sadece sarma tütün içeceğini neden belirtme ihtiyacı duydun ki? Daha zararsız olduğunu mu sanıyorsun? Sarma tütün zararsız diyen bilimsel makale falan mı okudun?

i ve been mistreated

hocam tütün daha iyidir fabrikasyona nazaran deniyor o yüzden dedim

inancsiz deve

Aynı durumdayım , aman uzak durun

bbb_1

bende 4 gündür biraktim, bulanima girmedim, elektronikli sigara kulaniyorum nikotinili sivi var icinde. onla idare ediyorum, sigara nin pisliginden 1000 kat iyidir bence. Bazen arkadas akraba yanimda sigara icerse canim cekiyor, hatta 3 gün önce 1 tane sigara otlandim ama tadi tuzu yok 2 kere cektim atim.
almanyada her yerde satiliyor e-sigara aleti.

samiabi19

7 sene önce bıraktım 1 senedir tekrar içiyorum kafama sıçayım

nahtoderfahrung

başlama.

marul hirsizi
1

mobil görünümden çık