Merhabalar.Daha önce iphone 6s'imin ekranını değiştirttim GSM iletişim'de. Değişim sonrası parmak izi okuyucu çalışıyordu, yani ekran değişimiyle alakası olduğunu sanmıyorum sorunun.

Daha sonra "touch id bu cihazda etkinleştirilemiyor" hatası vermeye başladı cihaz, tamirden yaklaşık 1 sene sonra. Birkaç aydır böyle kullanıyorduk. Geçen gün de ekran tepki vermemeye başladı. Miadının dolduğuna inanarak yerine telefon aldık ancak; kullandığım telefon yerine, özellikle instagram performansı dolayısıyla, parmak izi onarımı mümkünse iphone kullanmak istiyorum. yoksa, hiç uğraşmayacağım.


Parmak izi onarımıyla ilgili bilgi sahibi olan ya da ekran tamiri vs için istanbul'da GSM iletişim dışında yer önerecek birileri var mı? Kullandıkları ekran yan sanayi evet ama belki daha kaliteli "yan sanayi" ürün mevcuttur.

Cevapları bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.

 

Home button değiştiğinde touch id kullanılabilen iphone henüz görmedim. Yeni butonu cihazla yalnızca yetkili apple servisleri eşleyebiliyor.

hedep

home button aslında görevini yapabiliyor, touch id sorunlu sadece ve orijinal home button yani hiç değişmemişti demek ki touch id olmadan kullanabileceğim sadece anladığım kadarıyla o zaman acele etmeye gerek yok yaptırmak için. kenarda kalsın :) teşekkür ederim.

herodetanirlar
1

mobil görünümden çık