daha önce verilen cevabın aynısını yazar bir yazar?

www.eksiduyuru.com


 

Sayfayı yenilememistir bu yüzden önceki cevabı görememiş olabilir

Coyote

bazen verilen cevapları okumadan cevap yazılabiliyor olabilir normal bir durum

basond

"ben daha iyi biliyorum" gibi sidik yarıştıranların sayısı da az değil.

celeron 300a

yaniti görmemiş olabilir :)))

tunaktunaktun

Bana çok oldu bu, siteyi ilk açtın, duyurulara göz gezdirirken birkaç dakika geçer, hatta belki başka sekmeye gider geri gelirsin, sonra birisine yanıt yazarsın, gönderirsin ve seninkinin üstünde yeni bir yanıt belirir. Yani sitenin ilk açılışıyla yanıtı gönderme arasındaki zaman içinde birisi daha yanıt eklemiştir ama senin ekranında ancak yenile yaparsan veya yanıt gönderdikten sonra görünür olur. Bundan kaçınmak için yanıtı bir yere kopyalayıp göndermeden hemen önce sayfayı yeniden yüklemek gibi garip bir şey yapmak gerek.

mikro patlama

aynısı olsa ne olacak? insanlar zamanlarını ayırmış, bir soru için cevap vermişler. ben de kopyala-yapıştır aynısı zannettim.

perrin

@perrin aynisi olsa ne olacak diye bişey yok. "insanlar zamanlarini ayirmis" mantikli bir gerekce degil. hepimiz zamanimizi ayiriyoruz, konu o degil.

yukaridaki arkadaslar mantikli gerekceler sundular. ben ikna oldum.

boyle buyurdum

perrin +1

msb

soru sahibini daha cok ikna etmek icin cogu zaman.

baldur2

Aynı yanıt çok sayıda gelince daha inandırıcı oluyor. Bak yukarda da fazla sayıda “görmemiştir, okumamıştır” var ve hepsi yazdığında bir öncekini görmüştü. Yine de seni ikna etmek için yazdılar, sen de ikna oldun.

Kahir ekseriyet
1

mobil görünümden çık