parmak kırığını ameliyat etmedi.etseydi düzelebilirdi.
i0.wp.com
şu an bu durumda kaldı.

2-3 sene geçti ve dava açma araştırmalarına girdim. hasta haklarına yazdım, araştırtmış. hastane adı vermim sıkıntı olmasın ama medic... gibi bi ismi var.

incelemişler raporlarımı ve yapılabilecek her şeyi yapmış o zamanki doktor.şimdiki doktorsa yine de gelsin görüşelim demiş. hatta para da almayacaklarmış :)

bense kaybedecek pek bişi yok.hem manevi hem maddi olarak kaybettirdi.boş boş fizik tedaviye gittim elektrik verildi koluma parmağıma.boşuna umutlandım

hastaneye ihtar çektir dedi bir avukat önce maille sorduğum. masraflarmı karşılasınlar diye.bir sürü avukatı vs olan bir şirket sonuçta. sizce önce ihtar mı?

 

Lütfen önce sakin olun. Avukatın dediği gibi ihtar çektirmeniz daha mantıklı. Ancak ameliyat etse düzeleceğinden nasıl emin oldunuz? Doktorunuz bunu düşünse etmez miydi zaten?

helena

dediğim gibi son 1-2 ayda çok doktor dolaştım.direk söylemiyo hiçbiri ama ameliyat ilk başta yapılmalı, şu an ameliyat yapılmaz 3 sene sonra diyorlar ve bu tür vakaları da araştırdım.ameliyatla düzelen çok var. ilk 2 ayda.beni ise 3 ay atele mahkum etti

ShadowOfMoon
1

mobil görünümden çık