böyle bir servisi var mı turkcell in? belirli bir numaranın beni rahatsız etmesini istemiyorum. acaba turkcell e gitmem mi gerekiyor, kendim de yapabilir miyim? sagolun canlar.


Edit: ya da bu kişinin beni rahatsız etmemesi için ne yapabilirim? polis işe yarar mı? tatlı dilden anlamıyor.

 

teknolojik bi telefon kullanıyosan onlarda öyle applicationlar oluyo. iphone da falan vardı symbianlarda da olsa gerek. cok fazla rahatsız ediyosa savcılıga gidin.

rurouni

@rurouni benim iphone m var. rahatsız edilen kız arkadaşım. benim telefonumdan engellesek,(-ki nasıl yapılır bilmiyorum) kendi telefonuna geri taktığında hattı engellenmiş olur mu acaba?

Bir de savcılık ta nasıl yürüyor işler? çok uğraştırır mı?

zozjotejmnk

hacı hiç uğraşma engellemeyle falan savcılıkta bu işler 5 dakika da yürüyor hele de istanbulda değilsen daha kısa zamanda çözersin. savcılığa gidersin durumu anlatırsın savcının yanına gidersin ( yalnız rahatsız eden numaranın aramalarını silme telefonda kayıtlı kalsın çünkü bakıyorlar ve tek tek not ediyorlar arama saatlerini falan eğer mesaj falan atıyorsa hepsi direk zapta geçiyor ) durum açıklamasından sonra suç duyurusu işlemi tamamlanır. sonra sana en geç 1 hafta içinde haber gelir arayan pezevengi bulduk tespit ettik diye. kolay gelsin

polis hayatta uğraşmaz bi de sana akıl verir gönderirler sana sümsüğe bakıyorlarmış gibi bakarlar( sanki eleman karşındaymışta sen bir şey yapmadan gelip bunlara söylemişsin gibisinden yani)

seyduna6687
1

mobil görünümden çık