Arkadaşlar hafta sonu Bozburun/Söğüt taraflarına mı gitsek diye düşünüyoruz, ben açıkçası kötü yol/kötü otel/konaklama ve yemek için fahiş fiyat gibi sebeplerden ötürü gönülsüzüm ama eşim de gitmek istiyor.

Ne tavsiye edersiniz, nerede kalalım, ne yiyelim, paramızın karşılığını alalım?

Hiç o tarafa gitmedim, yolları nasıldır? Çakılların üstünde yarım saat 30'la gitmeyelim?

 

bozburun icin fiyat performans kesinlikle mete oteli oneririm. Lux fln degil ama motel tarzi bir yer ama odanizdan ciktiktan 2 dk sonra denizdesiniz. Sogute gunu birlik gidip yemek yer donersiniz

oscar

teşekkürler, bakayım buna.
amacımız ucuz olsun değil, 500 lira da versek 3000 lira da versek karşılığını alalım derdindeyiz. tatlısu kurnazı, düdüklemeye çalışan işletme olmasın, temiz olsun kafi.

orient blue

Söğüt ufak ama sevimli bir yer. Kalacak yer önerim ne yazık ki yok hep günlük gittiğimiz için ama Ahtapotçu Mehmet Usta'da yiyebilirsiniz. Yolda manzaralar çok güzel.

fotrsapka

Otel bilmiyorum ama geçen sene bu zamanlarda o taraflarda idik, yollarda problem yok, Söğüt'de gün batımı harika idi, tavsiye ederim, ben Hisarönü ve Kızkumu taraflarını da çok seviyorum, bu zamanlarda fazla sakin oluyor sakinlik seviyorsanız, deniz kenarında bungalow tarzı konaklama yerleri var.

1

mobil görünümden çık