Başlıktaki gibidir.

Windows 10 home kullanıyorum. Bu one drive denen sanal sürücü sürekli olarak istemediğim halde dosyalarımı upload edip duruyor ve kapasitesi dolduğunda da kapasite dolu uyarısı veriyor ne yaparsam yapayım bu olaya engel olamadım kapasiteyi boşaltıyorum bu seferde kafasına göre dosya yüklemeye devam ediyor şu şekilde bir yükleme oluyor.

hizliresim.com

Yükleme başarısız olduğunda ise fotoğraf dosyalarının küçük halini göstermiyor ve fotoğraf dosyalarının yanında şöyle bir kırmızı çarpı görünüyor.

hizliresim.com

1- Ben bu one drive denen olayın kendi kendine isteğim dışı dosya upload etmesini nasıl engellerim ? Yüklemek istediğim bir dosya olursa bunu kendim seçmek istiyorum.

2- İkinci fotoğrafta görünen bu kırmızı çarpı işaretli dosya durumunu nasıl kapatırım ? Özetle sürekli olarak dosyaların yanında beliren bu kırmızı çarpıyı görmek istemiyorum.

 

default documents ve desktop u sürekli sync eder. programın ayarlarından hangi folderlar senkronize olacak ayarlayabiliyorsunuz. senkron ayarı yapılınca o çarpı da gitmesi lazım.

ozdek
1

mobil görünümden çık