Dükkânın yan duvarında üç dört tane klima fanı var. Bunlar evlere takılanlardan daha büyük ve 24 saat çalıştırılıyor. Evimin içine sürekli matkap sesi gibi bir ses giriyor ve bende baş ağrısı yapıyor. Bu eve yeni taşındım. Ses gece de olduğu için dükkâna gidip uyardım. Geceleri gelen ses biraz düştü ama yine de rahatsız ediyor.

Bu sorundan kurtulmak için ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Bu konuda deneyimi olanlardan fikirlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Bu sorun beni çok gerdi ve yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum. Dükkâna uyarmak için gittiğimde bile sükûnetimi pek koruyamadım.


 

Sen eve bakmaya gittiğinde bunu farketmedin mi,bu tarz şeylerde hassas bir adamsan girmeden evvel iyice bakıp incelemen lazım.durduk yere sinir sahibi olmuşsun.sorundan kurtulmanın en kolay yolu taşınman.öbür türlü esnafla uğraşacaksın,komşularla uğraşacaksın,esnafın dükkanında atarlanınca onlarda eyh be diyip sana dalacaklar,zabıta,polis,ifade ver.nurtopu gibi bela sahibi olmadan git evsahibinle konuş,emlakçıyla konuş bunu çözün de bence.

duptıs

Zabıtaya şikayet edeceksin. Ses gürültü denetimi yapacaklar. En nihayetinde cihazlara ses izolasyonu yapması gerekecek dükkanın.

renegade
1

mobil görünümden çık