Selamlar,

3 yaşındaki dişi köpeğimizi kısırlaştırıcaz, Ankara veteriner fakültesinde mi yaptıralım yoksa gittiğimiz özel veterinere mi ? fakültede yaptıran olduysa tecrübesini öğrenmek isterim


 

selam,
baştan söyleyeyim önyargılı bir insanım; veteriner fakültesinde sanki çok ilgilenilmiyormuş ve sadece stajerler çalışıyormuş gibi hissettiğim için ben özele götürüyorum çocuklarımı. bahçelievlerde evet veteriner tanı kliniği; hasan bey ve sibel hanım çok ilgili ve işlerinde ehiller. orayı önerebilirim..

pigletvsdaisy

Güvendiğiniz ve sürekli olduğunuz bir veterineriniz varsa fakülteye götürmenizin anlamı yok. Esasında fakülteye gitmenin genel olarak pek anlamı yok; özel ekipman gerektiren vs bir durum olmadıkça veteriner klinikleri bu tarz sıradan operasyonlar için gayet yeterli olur. Ücret konusunu düşünüyorsanız hiç merak etmeyin fakülte de gayet pahalı.

Eksta olarak özel klinik tavsiyesi isterseniz ben de Korusev'i önerebilirim. Gözü kapalı güvendiğim bir kliniktir, Levent Bey de Nil Hanım da işinin ehli insanlar.

buff

Fakülteyi düşünme sebebiniz fiyat ise hic gerek yok. Biz kedimiz icin fiyat aldığımızda özel kliniklerde neredeyse aynı fiyat oluyordu. Çünkü tüm malzemeleri kendiniz alıyorsunuz.

elorelia
1

mobil görünümden çık