harflerin üstündeki rakamları kullanan var mı? sağdaki rakam kısmına hiç alışamadım. kısa bir süre kullanılacaksa ok de uzun süre rakam girilecek durumlarda sağdaki kısmın daha hızlı ve kolay olacağını bilsem de elim alışmadığı için yine aynı yere dönüyorum. elim alışsın diye ordan yapayım diyorum mesela bazen ama sonra sıkılıp bırakıyorum. denyo muyum?




 

solak olmama rağmen sağ tarafı kullanırım

neira

yukardan rakamı bulana kadar oho

neira

harflerin üzerinde rakamlar mı varmış ??
hiç kullanmadım.

8832ch78

ben de inat edip kullanmazdım. ama işim gereği artık kullanıyorum. bazen hala yukarı gidiyor elim. gireceğim sayı kısaysa ve yukarıdan başlamışsam bozmayıp devam ediyorum.
bazen de şifre gireceğim esnada yanımda bi hanzo belirirse iki tarafı karışık kullanırım.

ezbere bildiğin numaraları (telefon, tc no vs..) birkaç kez sağdan yaz alışırsın.

Improbable

sag tarafta numlock olan klavye kullanmiyorum gereksiz uzun oluyor, her zaman yukaridaki sayi tuslarini kullaniyorum

tahtakafa

Bana da üst tarafı kullanmak hep daha rahat geliyor, çünkü sağ tarafı kullanmak için elimi kaldırıp, yana götürüp, tekrar klavyenin üstüne koymam lazım. O da zaman kaybı. Hatta işin bitince o eli kaldır, geri eski pozisyonuna getir falan, ohoo. Üst tarafta tamam 9 ile 1 arasında çok mesafe var ama benim de iki elim var, tüm tuşlara yetişebiliyorum, çok sorun olmuyor.

plutongezegendegilmi

üst tarafı daha sık kullanıyorum sanırım. sadece hesap makinesi kullanırken sağ tarafı kullanıyorum galiba çünkü işlemler orada.

bohr atom modeli

2 senedir 13 inç laptop kullanıyorum. ondan olmadığı için alışkanlığımı kaybetmek üzereyim ama kullandığım cihazda varsa numpad' kullanırım. çünkü başka türlü kafayı yerim yaptığım hesaplar 3+2 eşittir 5 seviyesinde değil.

13 inç laptopda da fn tuşuyla harflerin üstündeki numpad i kullanıyorum hatta. (üst sıra değil)

ozdek

Aaa bak çok şaşırdım. Benim için sağ taraftaki rakam takımı daha kullanışlı olagelmiştir. Hatta bilgisayara ilk girişte orasını kabul etmez de harflerin üstündekileri zorunlu tutar, o bile güç geliyor bana.

SiyamkedisiZorro

Birebir aynisini yapiyorum ben de. Alisayim daha hizli olur dedim ama yok yine harflerin ustunw gidiyor elim.

red g
1

mobil görünümden çık