merhaba,

resimde görüldüğü üzere saçlar dökülüyor. bundan biraz daha uzunken ve doğrudan karşıdan bakıldığında çok anlaşılmıyordu döküldüğü ama saçı biraz ıslatıp öne doğru düzleştirince net bir şekilde ortanın seyreldiği görülüyordu. dün makineyle aldım tam olarak nasıl olduğunu görebilmek için. bir de berberin önerisiydi; "saçı sürekli bir numaraya vurursan, en azından dökülmesi durur" demişti. şimdi durum bu. bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan her türlü öneriyi almaya hazırım. ilaç mı kullanayım, iyice kazıtıp sarımsak mı süreyim, dermatoloğa mı gideyim, iyice dökülmesini bekleyip saç mı ektireyim, her hafta makineyle alayım mı? teşekürler

bu arada yaş 37

 

37 yaş için gayet iyi saç sıklığınız var. çok nadir seyrelmeler var bunun için koca karı ilaçları, berber tavsiyeleri tamamiyle fasa fiso, baştan söyleyeyim.

ben olsam bir şey yaptırmazdım ama siz rahatsızsanız, saç dibi için dövme gibi geçici çizik atıyorlar bir araştırın derim. belli olmuyormuş.

diğer tavsiyem tabi ki saç ekimi. ama çok erken bence ekim için

bugisme

Bir sorun yok saçında. bir şey yapmana da gerek yok .
Başkalarıyla kendimizi aşırı kıyas yaptığımız için sorun üretiyoruz kendi kendimize .

Erva

alpecin markasının şampuanları çok iyi, inceleyebilirsiniz

bir garip melek

bu saatten sonra sac cok dokulmez guzel sampuan kullanin daha dogrusu has zeytinyagli sabun. guzel de beslenin dokulmez onlar.

turbo sadık
1

mobil görünümden çık