
Dolap


ben dolaptan da gardropstan da satis yaptim. iki siteye de yukle satacaklarini.


Hiçbirini kullanmadım, çünkü araştırmalarım sonucu hepsinin uygulamalar ve kullanıcı profilleri açısından çöp olduğuna karar verdim.
Giyilebilecek durumda olanları Kızılay giysi toplama kutusuna bırakıyorum. Olmayanları da H&M geri dönüşüm kutularına. Yani paraya çevirmek öncelik değilse, başka seçenekler var.


Ben birkaç ay önce Dolap, Modacruz ve Gardrops’u indirip aynı kıyafetlerimi üçüne birden yüklemiştim. Gerçekten iyi markaların çok da ucuza koymadığım hatta içlerinden biri lüks giyime giren pahalı parçalarını Dolap’tan sattım sadece. Modacruz’da da görece daha ucuz birkaç parça sattım. İçlerinde en çöpü Gardrops’tu bence. Böyle artık elden çıkarmak için değerinin çok altına, 10 liraya falan sattığım şeyler için bile sürekli “5 lira olur mu” mesajları geliyordu.
Yani bence kullanan kitleye göre Dolap > Modacruz > Gardrops. Ama aylar sonra Modacruz’a girdiğimde orası da biraz bozmuş gibi geldi gözüme. Sanki Gardrops benzeri ölücüler ve saçma tipler doluşmuş gibi. Dolap’ın dezavantajı da %20 komisyon tabii ama yine en iyileri Dolap sanki hala.
