bir film var izlemek istediğim. örnek olarak see you in montevideo.

türkiyedeyken torrentten çekip izliyordum. ancak yurtdışındayım ve burada torrent işlerine bulaşmak istemiyorum. nereden bulup izleyeceğim şimdi?


 

bazı sahtekar arkadaşlar, filmin adı, izle diye aratıp, film makinesinet, 720pizleorg, filmmoduorg gibi sitelerden izliyorlarmış. ayıptır yapmayın.

ankara06

Hocam adam korsana bulaşmayayım diyor, sen korsan öneriyorsun.

Bulunduğun ülkede DVD kiralama gibi bir şey varsa oradan izleyebilirsin. Eskiden iTunes Store'dan film kiralanıp izleniyordu. Ama Mac OS yeni sürümüne geçince bunu Apple TV olarak değiştirdi. Ancak bu film orada yok şu an. Biraz daha popi filmleri oradan kiralayıp izleyebilirsin.

himmet dayi

Seedbox alıp torrenti seedboxa indirip ordan kendi bilgisayarına çekebilirsin

sta

Avrupa Birliği kararı var, o yurtdışı dediğiniz şey AB ülkesi ise normal browserden açıp stream yapmak suç. Eve ceza geliyor. Portekiz yapmıyormuş mesela, ama Almanya çılgın rakamlar istiyor.

Amazon Prime, Mubi üyeliği vs almanızı lazım. Amazon’da filmleri bir kereliğine kiralayabilirsiniz de.

Ekleme: Tor üzerinden film izleyebilirsiniz tabii. Onu unutmuşum.

buf-e kür

buf-e kür +1, ben de mubi diyecektim, yalnız bu film şu anda mubi'de yok. amazon'a ek olarak hulu falan olabilir ama bakmadım açıkçası var mı diye.

pasp

türkiye gibi kanunların elek olduğu bir ülkedeki birinden rica edip filmi wetransfer vs ile göndermesini isteyebilirsin.

d e j i n
1

mobil görünümden çık