Bağışıklığı güçlendirmek için takviye almak isterim. Redoxon biliyordum ama karaborsaya düşmüş. Eczanelerde bulabileceğim güvenilir marka öneriniz var mı? Sambucol aldım ama covid19 da önermiyorlarmış galiba.




 

c vitamini ve çinko içeren gıdalar covid 19'da olup olmamasına göre mi önerilip önerilmiyormuş? neden?

bunun cevabını öğrenirsem tavsiye verebilirim.

diffarentiationation

Sambucol bağışıklık tetikleyici diye birşeyler yazmışlar da sözlüğe. Covid19 da istenmeyen durum galiba.

Mistyimage

Böyle şeyleri internetten okuma yapmak yerine güvendiğiniz bir eczacıya ya da doktorunuza danışın derim. Çok fazla bilgi kirliliği dolaşıyor çünkü bu konularda. Bilen bilmeyen herkes 'dayımın oğlu böyle dedi' deyip yorum yapıyor.

fraise

Çinko neden almak istiyorsunuz? Kan tahlili yaptırdınız da eksiğiniz mi var? Eksiğiniz yok ise fazladan mı almayı düşünüyorsunuz?
Lütfen Google'dan bir araştırır mısınız 'fazla çinko alımının zararları'nı.

Mirket

Ben çinko ve c vitamini gibi pek çok yiyecekte bulabileceğim şeyin siselenmis kimyasal formunu kullanmayı tercih etmiyorum şahsen.

Ek olarak covid 19 için bagisikligi düşürücü/baskilayici ilaçlar tavsiye edilmiyor. Sizin durumunuza bi tam tersi oluyor.

superfluid

Güvendiğim eczacı bana Redoxon muadili olarak Suda C önerdi, c vitamini, çinko ve d vitamini içeriyor Redoxon gibi. Doktor tarafından özellikle önerilmediyse özellikle c vitaminini gıdalardan alabilirsiniz bence de.

ben Nature's Supreme Vitamin C + Zinc efervesan tablet kullanıyorum. Her gün olmasa da haftada 1-2 kullanıyorum fazlası böbreklerde taş yapabiliyormuş.

astronom bey

Youplus var suda çözünen, redoxonun alternatifi gibi.

Bu arada çinko fazlası zarar ama bunlarda 10mg var, günlük 10-15mg limit sıkıntı değil. Doktorun saç dökülmesi için verdiğinde 50mg vardı mesela o mide bulandırıyordu. C vitamini de günde alınması gerekenin çok çok katı vardı bunda ama atıldığı için koyuyorlar sanırım.

nhk ni youkosu

Bu arada nurofen tarzı ibuprofen içeren, bağışıklık baskılayıcı şeyler istenmiyor. Hastayken hasta olduğunu fark edemiyorsun hatta vücut da yeterince savaşamıyormuş sanırım.

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık