Düzenli spor yapan bir insanım fakat bu yeme içme konusu beni biraz sıkıyor. Ne hazırlasam diye düşünmekten sıkılıp öğün atladığım çok oluyor. O yüzden yeni fikirlere ihtiyacım var. Sizin takip ettiğiniz sayfalar ya da bildiğiniz, önerebileceğiniz yemek kitapları var mı?

Yabancı kaynaklarda aradığımda karşılaştıklarım Türkiye'de zor bulunan malzemelerle yapılan şeyler hep. Basit şeyler arayınca da tavuk göğsü, salata, avokado, pilav'a dönüyor tarifler. Yok mu şöyle ikisinin arasında ve sağlıklı tarifler bulabileceğim bir yer?


 

Fitmuhendisce diye bir sayfa var instagramda tarifleri güzel, basit ve sağlıklı.

strangerinhere

Howtofoodprep instagramdan takip ediyorum, yabanci hesap ama genelde kolay bulunabilir malzemeli yemekler paylasiliyor, hatta bugun tavuklu bir salata yaptim baya guzel oldu.

Bugun ben de buna benzer bir duyuru eklemistim onun altina gelen cevaplara da bakabilirsin.

carmenta

Edit yapamadim tekrar yaziyorum, şimdi gorunce aklima geldi bir de diyetisyenselen var supplementler ile alakali baya faydali biligiler paylasiyor ve yemek tarifleri. Hatta nutria.fm diye bir uygulamasi var ben suan yurtdisinda yasadigim icin indiremiyorum ama Türkiye’deyken kullaniyordum. Yanlis hatirlamiyorsam her gune ozel farkli yemek tarifleri, bilgilendirici ve motive edici icerikler vardi uygulamada.

carmenta

Supercook gibi siteler elinde olan malzemelere göre tarif veriyor. Google'da "cook by ingredients" diye aratabilirsiniz.

ryhmer
1

mobil görünümden çık