10 senedir kullandığım uzun çalışma masasında bugüne kadar tek bir tane görmemiş olmama rağmen bugün en az 25-30 tane geçti önümden. Hayır masada şeker, yiyecek vb de yok. Sizde bu yönde güncel bi değişiklik oldu mu?
Genel olarak evde karınca artışı vb gibi...



 

Sadece yazlıkta karınca görebiliyorum, orda her şey normal gibi görünüyor.

orient blue

Bizim evde de aynı durum var. Değişik karıncalar gelip duruyor. Ayrıca tatildeydik bu hafta. Baya lüks bir oteldeydik son gün yatakta karıncalar geziyordu oda değiştirmek zorunda kaldık.

sta

Bir yerlerde saglam gida deposu patlatmislardir. Biz karincalarla savasirken seker kavanozumuzun cok hafif acik kaldigini fark etmistik. (Bosaltip yikadik sonra tabi)

cleric

olmadi.

bahele

@cleric, yok valla çalışma masamda bir şey de yemiyorum. Evde şekerli namına pek bişey yok zaten. Mutfak da masaya epey uzak. Anlamadım bu işi...

msb

Bu sene karıncalardan da eve giren minik meyve sineklerinden de yıldım desem yeridir. 5 yıldır aynı evde oturuyoruz (yeşilliği bol bir site); hiç böyle olmazdı. Evdeki temizlik düzeni vs gibi konularda da değişiklik yok aksine corona yüzünden bir ara temizlik robotu gibi dolaşıyordum etrafta. Bütün bir yaz karıncalar ve meyve sinekleriyle uğraştım resmen. Sinekler gitti de karıncalar hala ortalıkta.

fraise
1

mobil görünümden çık