İstanbulda biraz fine dining bi yer arıyoruz; ama akşam yemeği gibi değil öğleden sonra gibi bir saatte olacak.
Şampanya konusunda ciddiyim, en kötü ihtimalle blush falan olabilir ama yeterki migrostan alınma olmasın.
Ne alaka diyeceksiniz ama aklıma Büyük Londra Oteli geldi, açık mı acaba restoran kısmı hala pandemi falan var diye diyorum.
Neresi var böyle?
Victor Levi şarap mekanı, taksim rejans falan o da olmaz.

 

kişisel bir önerim yok bu tür mekan pek bilmediğimden. ama google'a "istanbul michelin yıldızlı restoranlar" yazıp aratırsanız sanki bir şeylere ulaşabilirsiniz istediğiniz türden, yanısıra fine dining gibi yerler de çıkıyor gibi.

Türkiye'de michelin yıldızlı restoran hiç olmamış, kobuzchu kiz'a teşekkürler. bilip bilmeden yazdığım bu öneriyi yine de ibretlik olarak burada bırakıyorum :)

nimberjack

büyük londra oteli ismi havalı olmasına rağmen o kadar da fine dining bir yer değildir. Boğaz kıyısındaki otellerin restoranlarına bakabilirsiniz.

anten

Saatleri konusunda emin değilim ama Turk Fatih Tutak'a bir bakın, çok övüldüğünü duydum geçenlerde. Bir de Ortaköy'de Ruby var.

kobuzchu kiz

TOI Kuruçeşme

dougsampson

neolokal (18 civari aciyor.) ve mikla olabilir aradiginiz sey. mikla´da standart sampanyalar vardi, neolokal`in listeni hic hatirlamiyorum.

kopuklu saraptan bahsediyor olabilir misiniz? Solera vb. mekanlarda kopuklu sarap bulabilirsiniz.

sampanya sunumu sikintili bir icecek. genelde yeterince soguk gelmiyor, sinir bozuyor. ben tercih etmiyorum sarap merkezli bir yer degilse ozellikle. bardak sampanya da, cok tercih edilmedigi icin, okside gelebiliyor masaya. dikkat etmek lazim.

istediginiz sarap yoksa, siseyi kendiniz goturun ve "tipa parasi"? verin. bu da bir alternatif.

buf-e kür

foxy olabilir. maksut askar ve levon bagis istiraki

65 derece

Bebek Hotel veya Feriye olabileceği gibi Divan Restaurant'ları da olabilir.

SiyamkedisiZorro
1

mobil görünümden çık