selam,

1- kitten kurduğumuz biraya nasıl katıyoruz? açıklamaları okuyorum ama kovaya şişeleme öncesi ne miktarda, ne zaman katmalıyım tam emin olamıyorum.


2- bu ürünü istanbulda bulabilir miyim? beşiktaş-şişli çevresinde aktarlarda var mıdır? yoksa internetten mi sipariş edeyim?


teşekkürler.

 

Hazir kitten mi yapiyorsunuz yoksa tahildan kendiniz mi kaynatiyorsunuz? Ona gore degisiyor diye hatirliyorum. Gerci belki bunu zaten biliyorsundur ama belki de bilmiyorsundur diye yazayim dedim.

Serbetci otlari ithal bildigim kadariyla aktarlarda zor o yuzden bira sitelerinde rahat bulursun ama. Hatta youtube kanali olan bir arkadas gubumun sitesinde satiliyordu en son

proletarier aller lander vereinigt euch

dry hop amacı ile ise, şişelemeden iki üç gün önce olduğu gibi kovanın içine atabilirsiniz. şişeleme çubuğunu tıkamaması için temizlediğiniz bir kese içine dibe batması için ağırlık ekleyerek de koyabilirsiniz.

inheritance
1

mobil görünümden çık