Ariyorum, ozellikle coluk cocukla yalniz kalmis anne veya baba, anneanne/babaanne dede vs, yani en acil yardima ihtiyaci olan birine yardim etmek istiyorum. Bugun twitterda yardim isteyen adam basligini gorunce bakayim mesaj atayim dedim pek inanamadim ne yazik ki, bir kanit koyamadi onume. Bu sekilde aileleri yardimseverlerle bulusturan guvenilir bir kurum, kurulus var midir?




 

Hocam o internetten biraz zor maalesef. Ben de bakıyorum ama özellikle pandemi sürecini kazanca çevirmeye çalışan istismarcılar türedi. Kurum kuruluşlara da güvenim pek yok. En güzel eşe dosta haber salmak sanırım.

msb

twitter.com

Bunu diyorsan asla güvenme. Aylardır milleti soymaya doyamadı...

pass

Ben Derin Yoksulluk Ağı üzerinden yardım ediyorum, kurucusu da güvenilir biridir. twitter.com Yaptıkları yardımları da sayfasından takip edebilirsiniz. Bu tarz evleri ve durumu kontrol edip direk yardım ulaştıran oluşumlarla ilerleyebilirsiniz.

kaset

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Antalya ise ben bir kaç alternatif gösterebilirim. Farklı bir yerde iseniz yoksul mahalle sağlık ocağına sorun derim. Mevcut nüfusları ile yakın temastalar.

en bi orijinal

Ahbap diye bi kurum var.

luluki

Sagolun arkadaslar, yurtdisinda yasadigim icin internetten yapilabilir belki demistim, akrabalara sormak sanirim cok daha iyi bir fikir olacak, ya da gelebildigimde kendim arastirmak, tesekkur ederim.

beriberi

onun için muhtarına git sor.

alperz

haluk leventi takip edin, o sık sık paylaşıyor. inceliyorlar da.

anarsika
1

mobil görünümden çık