Ara sira bu tarz goruntu sansurune rasliyorum youtu.be Senin benim Amator kanalim olsa neyse. Televizyon kanalinin resmi youtube kanallari bile yapiyor bunu? Haber ajansindan goruntuleri almislar. Bu haber ajansi goruntuyu sadece Tvde yayinlayabilirsiniz, youtube'da yayinlayamazsiniz diye sart mi kosuyor yani? Sanki cok onemli ozel goruntu, muzik, mac yayini bilmemne anasini satayim alt tarafi siradan haber goruntusu, bu neyin telifi neyin gizliligi anlamiyorum ki?




 

bu görüntüler adamların ticari ürünü ve parasını vermeyene kullandırmamak tabi ki kendi inisiyatiflerinde. ister tv, ister youtube. hatta evinin balkonundan tv'yi dışarıya versen bile karışabilirler :)

teritori

teritori +1

yangını göstermek için koydukları videonun tamamını sansürlemeleri de çok komik olmuş :) "işte yangın" diye veriyorsun görüntüyü ama hep sansür, sansürü izliyoruz.

ahm1

krt, halk tv nin youtube kanali da yapiyor bunu. Haber ajanslari dha, iha iktidarin elinde bunlara yuksek fiyat cekiyorlar sanirim, bunlar da biz zaten haber- yorum kanaliyiz goruntu olmasa da olur kafasinda

neverletyougodown

Ajanslara muhtemelen paket şeklinde abonelik teklifi sunuyorlardır. Böyle bazı kanallar düşük paketleri alıp sadece tv de göstermelik anlaşmış olabilirler.

efruz
1

mobil görünümden çık