Merhaba. Az önce Macbook'a az bir şey soda döktüm klavyenin sağ tarafına doğru. Fişten çıkarıp ders döndürdüm hemen, peçeteyle kuruladım ıslak yerleri. Şu an bir sıkıntı gözükmüyor ama eğer bir zarar gördüyse bunun ortaya çıkma süresi ne kadardır acaba? Yani ne kadar zaman geçtikten sonra "aa tamam bir şey olmadı" deyip hayatıma devam edebilirim?




 

10 sene icinde kesin ortaya cikar hocam.

insanlik icin buyuk bir adim

çok komik birader tebrikler

yeteramadenedimherseyi

iç tarafa kaçmışsa 1-2 gün içinde kurur ve oradaki tuşlar çıtır çıtır ederek çalışır. kullanmak şart değilse hemen pirince yatırın aleti 2 gün kalsın o nemi çeksin (yapmışlıgım var)

507

aromalı bir soda ise büyük problem, profesyonel bir yardım almanız mantıklı. sade ise 507'nin dediği gibi küçük problemler dışında bir sorun yaşamazsınız pirince yatırdıktan sonra.

bisorumvargaliba

bunu yaptım support.apple.com

sting

3 gün 11 saat 42 dakika.

orpheus

Bence çıtır çıtır etmeyebilir. O çıtır çıtır olayı genelde kola vs. döküldüğünde oluyor. Sebebi de şeker. Şeker orayı yapış yapış yapıyor. Sodada öyle bir şey olmaz.

Ben olsam 2 gün iyice kuruyana kadar açmam.

himmet dayi

Evet klavyeden anakarta su gittiyse birazcık bile olsa, zamanla kart oksitleniyor ve beklemediğiniz bir anda çalışamaz hale geliyor.

Benzer bir şey başıma geldi. Ters çevirip bekledim iki gün pirinçte, sonra servise götürdüm (Apple anlaşmalı servis, Mecidiyeköy Efortek olabilir) içini açıp baktırdım nem, su vs var mı kartta diye. Yokmuş, içim rahat etti :) bence siz de baktırın güvenilir bir yer içini açsın, nem varsa temizlesin. Seneler sonra da ortaya çıkabiliyor bunların sonuçları böyle okumuştum araştırmalarımdan.

damba

beypazarıysa sıkıntı değil asidite oranı düşük, ama kızılay maden suyuysa işte orada dur adamım!

inancsiz deve

2 ay önce 1 dolu bardak su döküldü, bir sorun hissetmeden çalışıyoruz kendisiyle. macbook pro

delidiyorum
1

mobil görünümden çık