Kurutma makinesi, robot süpürge veya keyif verici maddeler hariç önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe 300 TL (Nişanlıya hediye)




 

Masaj

paramolacak

Lambader

freebird5406_2

masaj +1, nisanliymissiniz zaten, firsat sitelerinde kisi basi 100-150 liraydi en son baktigimda paket halinde. masaj uzerine havuz uzerine sauna dus falan, havuza da bikac icecek soylersiniz ohh.. genelde otellerin icindeki yerler oluyor bunlar.

gerci emin degilim su anda nerde acik salon vardir, teyit etmek gerek.

hjarteblod

kablosuz kulaklık

passion rules the game

Playstation kolu,paşabahçeden bir litrelik bardak,lego mini figür,mini drone,plastik minik askerler,darth vader figürü,uzun şarj kablosu,saat kayışı,crocs.bunlar bana son dönem gelen gerçekten çok sevindiğim hediyeler.o minik plastik askerlere bayıldım misal.saçma sapan şeyler olabilir ama bunları ancak beni gerçekten tanıyan birisi alabilir.en sevmediğim bana kıyafet alınmasıdır,nefret ederim.sıradan alınmış saatten,çakmaktan,aksesuardan da öyle.bugün almak gerekiyordu bizde aldık baştan savması gibi gelir.

Nişanlının neyi sevdiğinden yola çık.arabasını seviyorsa araçta kullanabileceği bir şey al ona.burada ki trik şu,balık tutmayı seviyorsa olta alalım değil ,gidip gamakatsudan iğne almak önemli.anneler gününde anneye mutfak robotu almakla aynı şey olmasın mantığındayım.bu yüzden biraz daha detay daha iyi fikirler çıkarabilir.

duptıs

Benim için iyisinden, tercihen Leuchtturm analog ajanda, haftalık planlayıcı ya da not defteri. 6. Aydan itibaren başlayan ajandalar da var. Yoğun çalışan ya da unutkan ya da randevularının telaşından kurtulamayan biriyse en iyi hediye bu olur.

Çanta organize etme aparatları da çok işe yarıyor.

İyisinden bir su şişesi ya da kahve termosu da güzel bir hediye.

buf-e kür

Süt köpürtücü
www.tchibo.com.tr

archmage mahmut

Birlikte yapılabilecek bir aktiviteyi tercih ederdim ben. Masaj, spa gibi bir şey düşünebilirsin. Hem rahatlatıcı hem de birlikte gerçekleştirilen bir şey.

ruhen hastayim ben

Kindle

baal

moka pot, güzel güzel kahve içiyorum. mutlu oluyorum sevgilim almıştı sonra bende bir iki arkadaşıma hediye ettim.

iste o kavunici balik
1

mobil görünümden çık