Sanırım amg paket olacak ya da urban orası tam net değil. 2013-2014 model olur tahminen. Ne düşünürsünüz bu araç hakkında?




 

arkadaşımda var. çok az yakıyor fakat hiç de gitmiyor diyor. eski aracı 1 serisiydi. kronik sorunlarını hiç duymadım. temizi bulunursa binilir diyorum.

not: illaki kronik ufak tefek hastalıkları vardır fakat 1 serisiyle karşılaştırınca çok duymadım.

false pretension

AMG paketin süspansiyonu çok sert. Yokuşlarda böbrek taşı düşürtüyor. Bir de içeride inanılmaz trim sesi oluyor. Dizel reno motorlu olanı çok yavaş, gitmiyor gerçekten ama az yakıyor. Bir de tamir masraflarından çekinirim, onun dışında şekli falan çok güzel araba bence. Bi tek şekli güzel zaten.

Daha az km'de, daha yeni model bir araç almanı öneririm. Sanayiyle kanka olursun.

roket adam

şekli de olmayan daracık amaçsız bir araba. a3, golf daha iyi. ben sürüş keyfi, arkadan itiş istiyorum diyorsan zaten 1.18 bmw. gereksiz bir araç a serisi.

garavel

Mercedes fetisi yoksa almayın.

lion de la Turquie

şekli yok falan denmiş ama benim beğendim tek mercedes budur şekil itibariyle :d

2016 ya da 17'yi ofisten bir arkadaş o yıllarda almıştı 1-2 sefer 150-200 km'lik yol yaptık beraber. 1.91 boyum var arka tarafı da dahil olmak üzere yayla gibiydi.

ne dardı ne şekli kötüydü. full paket çok çok başarılıydı bana göre.

jugador

a180 mercedes'in en ucuz serisi. aldığınızda mercedes kullanıyorum gibi bir beklentiye girerseniz büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. standart c sınıfı bir hb araba. aynı bütçeye daha yüksek modelli farklı bir c hb bakardım ben olsam. ya da b veya bütçeye göre c suv.

reanarchy
1

mobil görünümden çık