[ask]
(10) 

Rüya sorusu

austenn #1439019
Merhaba. Komik bir soru ama merak ettim. Daha önce yaşadığınız zaman boyunca görmediğiniz birini rüyanızda gördünüz mü? Ben daha önce hiç görmediğim birini sevgilim olarak gördüm. Bunu tecrübe eden biri oldu mu?




 

Mümkün değil. İnsan beyni yeni yüzler yaratamaz. Hayatın boyunca mutlaka görmüşsündür o kişiyi ama yüzünü hatırlamıyorsundur. Beyninin bir yerine işlemiştir.

himmet dayi

Ne kadar doğru bilmiyorum ama görmediğin birini rüyanda göremezsin diye duymuştum.
Hatırlamıyor olmak görmemek anlamına gelmiyor.

kisa

kesin görmüşssündür. bilinçaltın onu çıkartıp önüne koymuştur. her gün dediğine benzer saçmalıkta rüyalar görüyorum artık sıktı yani. tanımadığın insanları görmek çok da şaşırtıcı değil benim açımdan.

lata

rüyamızda gördüğümüz birini daha önce görmeme ihtimalimiz hiç yokmuş. yolda bir yerde mutlaka bir saniyeliğine de olsa gördüğümüz bir insanı görebilirmişiz. ben de yaşamıştım böyle bişey ama üstünde durmadım :D

matilda

Evet oldu. Sonra nerde bu adam diye üzüldüm falan. Ama denildiği gibi beynimiz yeni bir yüz yaratamıyormuş.

ruhen hastayim ben

Valla ben de gördüm ama kesin sokakta mokakta gördüğüm bi tiptir yani. hergün binlerce insan görüyoruz.

lcha

10 rüyamdan 9'u gerçekte tanımadığım insanlar ve bilmediğim mekanlar içerir. Dediğin gibi de gördüklerim oldu. 1 güne acısı geçer üzülme swh.

kedili bisiler

Beyin yeni yüzler yaratamaz ama şimdi sosyal medya sayesinde farkında olmadan birsürü yüz görüyoruz. Ben de bunu çok düşünüyordum yav nerde gördüm acaba diye sonra gereksiz ve mistik bi anlam yüklememe gerek olmadığını gerçek hayatta karşılaşmama bile gerek olmadan bi ton yüzün ister istemez hafızama kazındığını fark ettim.

ddenizz

thispersondoesnotexist.com

gibi bir site varken, bilgisayarlar bunu yapabiliyorken beynin bunu yapamaması çok saçma. beynin hiç görmediği bir yüzü yaratamadığı savı onedio gibi dandik sitelerden çıkıp büyümüş bir mit. rüyalar aleminde hiç görmediğimiz şeyleri görebilir ve yaratabiliriz.

gucune giden kaplumbaga

evet yıllar önce böyle bir rüya gördüm adamı görsem hala hatırlayabilirim. ama öyle biri yok etrafımda.

kestane gürgen palamut
1

mobil görünümden çık