bu gece 04.00 gibi meydana gelen durum. onayınız dahilinde değilse şuraya sms gönderin temalı banka mesajında söyleneni yaptık.

3-4 yıl önce de olmuştu da, bankaya ''kardeşim hangi mecrada olursa olsun 1tl'lik harcamada bile bana sms gönder, sms onayı olmazsa işleme izin verme yahu kaç yılındayız'' demek istiyorum.
bu mümkün mü? anlaşılır bir istek bence.

 

Kredi Kartı yapısı sebebiyle 3D secure olmadan işlemlere onay verebilir müşteri tercihine bırakılabilen bir şey değil çünkü parayı çeken taraf 3d secure desteklemiyor olabilir.

Bankanıza harcama itirazında bulunup paranızı alacaksınız, SMS doğrulama yerine kartınızı alışverişe kapatıp gerektiğinde açmak da benzer bir yöntem bence.

atom karincanin torunu

@sivrisinek mail order dediğimiz yöntem internet harcamasından farklı, facebook mail orderla çekmiyordur bence normal sanal pos ile harcanan para olarak geçiyordur. Mail Order satıcı tarafın kart bilgilerini kullanarak manuel parayı çekmesidir, yukarıda yaşanan gibi harcamalarda da karşı tarafta kart bilgisi tutulmuyor dahi olabilir, ilk işlem sırasında bankanın verdiği bir key ile işlem yapılabilir gelecek harcamalarda.

atom karincanin torunu

Harcama itirazında bukunacaksınız, 3D kullanılmadıysa bu bankanın sorunu sizin değil

giovanne
1

mobil görünümden çık