sabah gidip akşam döneceğim, 1 günde kıbrısta bişeyler yapabilir miyim yoksa "aksiyona değmez hava alanında otur" mu dersiniz?




 

casino

erty_ksk

pasaport, havalimanı valiz bekle, çıkış toplam 30 dk falan sürüyor. 1 saatte girne'ye gidersiniz. limanda oturup yemeğinizi yer, içkinizi içer sonra geri dönersiniz. havalimanına da 1.5 saat önce gelmeniz gerektiğiniz düşünerek hareket edebilirsiniz.

toplamda 3 saat yolda geçecek şeklinde hesap yapıp öyle gezin. akşam uçağı kaçırsanız çok alternatif var da, gündüz publarda oturup içmek daha keyifli .

janavarorion

hacı gecesi güzel, geceyi yaşamadıktan sonra git girne de kaleyi gez. limanda turla. orada bi gazinoya gir sonra havaalanı. ama gece kalırım diyorsan lefkoşada eğlen coş, akşama da lapta tarafındaki gece kulüplerinden birine geçip finali yap derdim.

seyduna6687

gece hayatıyla işim yoktur, tavsiyemi o yönde veriyim. girne ve lefkoşa'yı gezme imkanım oldu, özellikle lefkoşa tarihi eserleri ve mimarisi ile kendine has bir şehir. kesinlikle gezmeni öneririm kültür turu seviyorsan. girne'nin de limanı ve tarihi merkezi gayet güzel. balıkçıları iyidir.

newsman

Istege arzuya gore degisir ama benim icin cevap tartismasiz merit royal. Kurus para harcamadan kaliteli yemek yiyip sarhos olana kadar en guzel kokteyllerden pahali viskilerden icip her turlu atistirmaligi, sigarayi, puroyu alabilirsiniz.

youshookmeallnightlong
1

mobil görünümden çık