selamun aleyküm millet! herkese sağlıklı ve mutlu günler..uzun zamandır diş hekimine gitmek istiyorum,dolgulu üst dişim iyice döküldü,yeniden bir operasyon yapılması gerekiyor..bu pandemi dönemi,yeni normalleşme derken bir türlü diş hekimine gidemedim,ama artık acilen gitmem gerekiyor..fakat bu Allah'ın cezası corona denen illet var.haliyle birazda panik yapıyorum,sizler bu ara,bu dönemde diş hekimine gittiniz mi?.yada diş hekimine giderken nelere dikkat etmeliyiz bu dönemde?..




 

ben özel bir diş hastanesine gittim. hem dikkat ediyorlardı hem de sürekli dezenfekte ediyorlardı. zaten çalışanlar da korkuyor böyle bir bulaşma ihtimaline karşı. diş hekimim de hem maske hem siperlik takarak tedavi etti beni. toplam 4 kez gittim. bence ihmal etmeyin hele ağrı sızı varsa dişinizde.

ala09

en son dün gittim. 4-5 kez gitmişimdir covid sürecinde. vakaların çok olmadığı bir bölgede gerekli önlemleri alan bir dişçi bulup günün ilk randevusuna gidin. ben böyle yaptım.

antikadimag

acilse (benim öyleydi) özel bir hastaneninkine gittim. Maske + plastik şeyi takmışlardı, aletleri de alkollüyorlardı. Bir şey olmadı.

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık