İnternette ödüllü online bilgi yarışması var mı? "Hadi" böyle bir şey değil o daha çok milli piyango:) TV de ödüllü bilgi yarışmaları varken, sosyal medyada olmaması çok enteresan.




 

Oyna Kazan diye bir yarışma vardı, cep telefonunuza indirdiğiniz bir uygulamayla giriyordunuz. Anlık olarak bir sürü yarışmacıyla birlikte yarışıyordunuz. Cevabı bilemeyenler eleniyordu. Öyle öyle son 3 kişiden biri kazanana kadar gidiyordu. Şimdi noldu bilmiyorum.

İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi

oyna kazan var ama o daha beter kumar oldu. Vip adı altında kuponlu yarışma yapıyor, girmek için para veriyorsun yani. Ha grupla yarışırsan (şıkları aratıp, herkese şık paylaştırıp falan) kazanabilirsin ama o bile eskisi kadar kar etmiyor. Editör de sapıttı olmayacak şeyler soruyor googleda çıkmasın diye.

Yok yani, girme.

nhk ni youkosu

Hegs yazılımını yapıp zengin olacak.

etki

Oyna kazan ilk çıktığında baya iyiydi. Üç ay oynadım yaklaşık, grup vs işine hiç girmeden (ki baya teklif geliyodu .d ) toplamda 3000-4000 lira gibi bi para kazanmıştım. Sonra hem saçma sapan şeyler getirip hadi'ye benzer bir işe girdiler (daha az parayı daha çok kişi kazansın formatı) hem de benim zamanım azaldı. Bıraktım.

O ara Hadi ve Oyna Kazan dışında 3 4 yarışma daha vardı ama onlar pek kaliteli değildi ve güvenilirlikleri şüpheliydi. Oyna Kazan Onedio'nun yarışmasıydı ve vodafone fonluyordu. Biraz daha güvenilir bir konseptti yani ve ilk çıktığında sunucuları falan da iyiydi baya.

nundu
1

mobil görünümden çık