Önerebileceğiniz, memnun kaldığınız bir marka var mı? Beğendiğim modeller şunlar ama büyüklük ve içine göre seçtim hepsini. Kaliteli mi hiçbir fikrim yok. Sizce?

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

www.vivense.com

Ek: Ev benim olmadığı için yaptırma şansım yok maalesef.

 

beyaz olanından bir ay önce aldık. sağ ve sol yandaki beyaz 60cm.lik raflar stokta yoktu. onları bir ara alacağız. iç düzenlemesini de biraz değiştirmiştik. kurulumu kolaydı. 3-4 gün içerisinde dinlene dinlene kendim kurdum. kulpları ayrıca almanız lazım, onu unutmayın. kapaklar yavaş kapanıyor. Biz memnunuz. arka kapak çok ince, dikkatli kullanımda bir sıkıntı çıkarmaz.
bu arada 236 cm gerçekten yüksek. üst rafları ve askılıkları kendimize göre daha aşağıda montajını yaptık. 200 cm modellere de bakabilirsiniz.

unalub

vivense'den uzak durulsun aman diyim.

amelie poulain

ikea pax dolabım var, ayna sürgü kapak, çok çok çok memnunum, çekmeceler raflar istediğiniz gibi design edilebiliyor, isterseniz ilerde değiştirirsiniz, pantolon aslısı koyarsınız, ikili değil de tekli çekmece yaparsınız, raf yaparsınız .. yaparsınız da yaparsınız çok memnunum.

benaslinda

benimki de 236 cm, yazlık kışlık kaldırımı yaptığımda direkt yukarı atıyorum, çok fazla eşya alıyor.

benaslinda

evini ikea ile döşemiş biri olarak söylüyorum; taşınma vb durumunda dolaplar çöp oluyor. normal bir mobilyacının (mesela kelebek) en ince kullandığı dolap arkasına konan tahta bile ikeanın dolap kapağı kalındığında. yani ikea aşırı kalitesiz ve çok pahalı. vivense'in fotoğrafından gördüğüm kadarıyla ikeadan daha beter. paranızla rezil olmayın ileride valla sinir hastası ediyor ikea insanı.

neira

koçtaş'a bakının. mümkünse büyük mağazalarına uğrayın.

baldan kaymak

Neira +1 ben de evlenirken ikeadan almıştım tüm mobilyamı, hepsinden nefret ediyorum şu an. Yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Asla büyük mobilya alınmaz. En fazla sehpa, tv ünitesi falan alınır ikeadan....

ninotevtidze

Kesinlikle ikea değil
Bi kere taşınırsan çöp oluyor
Kelebek istikbal gibi markalara bakın doğtaş +1

photo85
1

mobil görünümden çık