Burdur'da yaşayan bir tanıdığımızın kızı İstanbul Üniversitesi Hukuk bölümünü kazanmış ama İstanbul'a daha önce hayatında hiç gelmemiş. Kalacak yurt konusunda tavsiye vermem isteniyor. Bu konuda tecrübesi/bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.




 

Daha tercihler sonuçlanmadı bildiğim kadarıyla nasıl kazanmış anlamadım. Her neyse hayırlı olsun. Devlet yurduna başvuru yapsın vezneciler yurdu çıkarsa onun için iyi olur. Özel yurt olarak pek bilgim yok üniversite çevresinde özel yurtlar var ama dikkatlice araştırmak lazım.

bayc

Daha tercihler baslamadi bile, neyi kazanmis?

balpolen

Ben de detayını bilmiyorum gerçekten. Evden arayıp söylediler bana da ama oldu ki kazandı diyelim, o zaman yurt için yerleştirmeler nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Bunu öğrenmek için yazdım zaten.

sweet child o mine

Çevrede Vezneciler Kız Yurdu vardı eskiden, onun dışında Çemberlitaş ve Kadırga da var. Ben Kadırga'da kalırken sadece erkek yurdu idi, şu an karma imiş sanırım. Vezmeciler hep kız yurdu idi yakındır epey oraya. Çemberlitaş da çok uzak değil

burya

Kyk nin sitesine girecek, orada basvuru tarihleri vs her sey aciklanir zaten. Oraya gore hareket edecek devlet yurdu icin. Ozel yurtlari da kendi arastiracak.

balpolen
1

mobil görünümden çık