arkadaşlar selam

hangi benzinciden benzin alıyorsunuz? mesela ben bpden alıyorum toyota forever kart var ama 10 depo benzinde 49 lira birikmiş birike birike. istasyondan istasyona da farkediyormuş sanırım istanbulda şuradan aldım daha çok götürdü diyebileceğiniz veya uygun kampanyalı benzin markaları istasyonları neler?

çok teşekkürler

 

Ben opetten veya shellden alıyorum. Kampanyası ise iyi hizmet almak(çalışanları,marketi,wc), kaliteli benzinle daha uzun mesafe gitmek ve yakıt kaynaklı sorunlar yaşamamak.

6-7 lira ödedikten sonra 10-20 kuruşa takılacaksam yürürüm veya motosikletle, elektrikli scooterla falan giderim daha iyi.

the coon

aynen öyle, katılıyorum o konuda benzin fiyatı hiç önemli değil. zaten kaliteliyse fazla fazla çıkarıyor ödediğiniz parayı

biseysorucam

the coon +1

öncelikle shell yoksa opet.
İlla olay kampanya ise shellde puan birikiyor sanırım yakıt aldıkça.

infernalcadre

olay kampanya hiç değil bu arada. ben aldığım 300 liralık benzinle en uzun mesafeyi gidebileyim istiyorum sadece. zaten sürekli benzin aldığım için bir yerlerde birikir bir şey. performansı ve uzun mesafeyi sağlayan benzin bana uzun vadede daha çok kazandırır

biseysorucam

Shell yoksa bp zorda kalmadıkça başka almam.

Uncle Sam

Opet ve Shell tercih ediyorum, genellikle depomu şehir içinde popüler istasyonlarda dolduruyorum depoyu şehir dışı, köy, kasaba vs gibi yerlerden mümkün olduğunca yakıt almıyorum.

solo

Yalnızca shell'den alıyorum. Fuel save gayet iyi, puan falan da birikiyor, marketi tuvaleti de baya iyi.

roket adam

@the coon +1 shell al fazla götürse 1 km fazla götürür. opet sürekli ceza alıyor galiba bazı istasyonları ucuz mazot alıyor olabilir. ancak shellin kendi işleme tesisi var.

mikahakkinen
1

mobil görünümden çık