Teşekkürler.

13 sene yaşadım.
insanı yobaz değildir. eskiden çok fazla takılacak mekan yoktu ancak üniversitenin gelmesi ile gelişim seviyesi paralel olarak arttı.
istanbula yakın. kapıdağ yarımadası denize girip zaman öldürmek için oldukça yeterli. Erdek var yaz için.
daha fazla sorun olursa yazabilirsin.(emlakçı, tutulacak ev konumu, yemek yenecek mekanlar vs)


arada iş için gidiyorum çoğu şehre göre daha güzel, sahil cafeler falan hareketli ama tanıdığın kimse olmayınca şehir hayatı nasıl geçer emin değilim. Her şehir için söz konusu tabi bu durum. Bandırma çanakkale vs sahil şeridi diğer illere nazaran daha güzeldir bana kalırsa.


yerlisiyim. eskiye nazaran kötü . ama bir istanbul veya yozgat değil. iyi mahallelerden ev tutman yararına . çevre ilçelere göre karışık bayağı ama yaşanır. çevrede erdek var,keko yatağı . kapıdağ var ipini koparan geldi tadı kaçtı . gönen var kafa dinlersin kaplıcası şusu busu var .
