Bir sürü form doldurmak istemediğim için düşsün de öyle ödeyeyim diye bekliyorum ama neredeyse 1,5 ay olmuş. Ne zaman düşer bir bilginiz var mı?

Neden bir sürü form dolduracaksın ki ?
Beyanlı ödemeyi seç tebliğ tarihi bugün gir öde geç.


ptt avm den online ödeniyor. bilgileri girip ödüyorsun.


Beyanlı öde. Tebliğ tarihi olarak bugünü seç %25 indirimli ödersin. tebligat numarasını girince gib'de de görünecek.


nerede yemişsiniz cezayı?


E-devlete ceza kesildiği an düşüyor sistemden, ama vergi dairesine size tebliğ edildikten sonra düşüyor.
Bugünü seçip beyanla ödeyebilirsin +1


@walter ankara-istanbul otoyolu. radar gördüğümü de hatırlamıyorum, mola vermeden biraz basmıştım, acaba ortalama hızdan mı yedim diye düşünüyorum ama orada böyle bir sistem olduğunu da bilmiyordum.


ankara-istanbul otoyolunda gişe giriş çıkış arasında ortalama hız kontrolü var diye biliyorum.
aralarda da hız koridoru uygulaması var mı ki?


@oz suser, muhtemelen arada yok, çıkışta yemişim cezayı.


ben giriş ve çıkışta ogs yi söküyorum, o zaman kameradan okuyup buluyorlar. bugüne kadar ortalama hızdan ceza gelmedi.


Aynı olay benim de başıma geldi. Beyanlı ödemede ceza miktarını senin girmeni istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onu %25 eksik mi giriyoruz bu durumda?


Beyanla ödemede tutanak numarasını girince göründü ceza, tıklayıp ödedim.
