Neredeyse hiç fotoğrafım yok. Çünkü genelde çevremde fotoğraf çekecek tanıdık denk gelmiyor. Bu ınstagramcılar sürekli birileriyle mi geziyorlar?




 

Kastettiğiniz influencer tayfasıysa, fotoğrafçı tutuyorlar.

gayda

onlarin fotografcilari ve photoshop yapmasi icin tuttuklari kisiler var

anais

1-2 gün ayırıp yarı pro bir fotoğrafçı ile mekan mekan geziyor kıyafet değiştiriyor ve yüzlerce fotoğraf çekiyorlar. sonra bunu zamana yayarak kullanıyorlar. üstüne bu fotolara phosohop yapacak bir elemanları oluyor. maliyeti min 2-3 bin tl.

orpheus

çevresindeki arkadaşları alet ediyorlar, onlar da zamanla "lan ben iyi çekiyorum ha" deyip "fotorafçı" oluyor bir anda

neynep

İşe yeni başlayan fotoğrafçılar bedavaya yapıyor bu işi portfolyo oluşturmak için. Ama sizin fotoğraflarınızı kendi sayfalarında da yayınlıyorlar vs.

plutongezegendegilmi

oturdukları mekanın garsonlarından, yan masadaki kişilerden rica edebilirsin eğer "normal" biri isen, ancak instagram ünlüsü isen yukarıda dedikleri gibi fotoğrafçı ile geziyorlar.

selam

Self timer her telefonda var.

arnold schwarzeneger

Gavuristanda sirf bu olaydan dolayi "instagram husband" diye bir terim var.

cleric
1

mobil görünümden çık