şimdi bi iş aldım. php'de yazıyorum. ancak kaynak kodlarımın görüntülenmesini istemiyorum, bi de üstüne başka uzak yerlere de aynı programı modifiye edip pazarlamak istiyorum.

şimdi biraz araştırdım php compiler olarak araştırıp eleyip windows tabanlı bi tane buldum (bkz: phc-win). bu hata verdi çalıştıramadı çıktıyı bitürlü, zaten garip bişey. her neyse, bilen varsa diye lafını geçireyim demiştim. esas sorum şu olacak:

direkt masaüstünde çalışan bi program yazmaya kalksam bu php bilgimle hangi dile yakın olabilirim? ya da php'de yazılmış programı başka dillere çevirebilen hedeler mevcut mu? tabi web tabanlı olduğu için güzel/anlaşılabilir bi GUI olması da şart. mysql kullandım bi de, database ile de konuşsun istiyorum. bi de uzaktaki adamlara paket olarak göndersem herbişeyini bi exe dosyası kursun istiyorum. son söylediğim için NSIS'e baktım ama mysql'i de kurup database import vs işlemlerini halledebilir mi bilgim yok. yani bu adamlarda bilgi sıfır (0). o yüzden kurulumu mümkün olduğunca basit olmalı. bi de bilen birini getirseler kodu falan görememeliler.

ne yapayım ağalar? ellerinizden öper, babacan önerilerinizi beklerim, göstereceğiniz yola bakarım.

 

pek çok şifreleme toolu var. mesele en popüleri

www.ioncube.com

hostararara

winbinder.org ve gtk.php.net adreslerine bir bak istersen illa PHP de kalayım diyorsan. Yok başka dile de geçebilirim diyorsan C türevi diller yakın gelecektir sana haliyle.

lpgli tosbaga

(bkz: zend encoder )

fatalstorm
1

mobil görünümden çık