Arkadaşlar,

Trendyol'dan ürün aldım. Epey de pahalı. Flo mağazasındandan satın almış oldum. Flo'ya güvenerek. Kargomu aras kargoya vermişler.17 temmuz. Kargom hala aktarmada gözüküyor. Trendyol sorunumu çözemedi. Floya ulaşamadım. Aras kargo şubem kayıp dedi. Trendyolda kayıp kargo talebi açtım.

Başına gelen var mı? Ne yapacağım şimdi? Aşırı sinirliyim.

 

Neden sinirlisiniz? Hayatın olağan akışından olan şeyler bunlar, aras kargo evet kaybettim dediğinde paranız iade edilecektir, alternatif olarak mesafeli satışlar sözleşmesi gereği 30 gün dolduğunda hala teslim edilemediyse parayı iade etmekle yükümlüler.

atom karincanin torunu

atom karinca +1

ama bu süre içerisinde ayakkabıya acil ihtiyacınız varsa yeni sipariş geçin, tekrar göndersinler. Bu arada diğeri de ödenir zaten.

lcha

Kesin ödenir mi acaba? Muhatap bulmak da o kadar zorlanıyorum ki...

makarnacanavari

aras kargoda genel sıkıntı var izlenimime göre. gitti gidiyordan 2 parça ürün sipariş ettim. bir satıcı sürat kargoya verdi geleli 2-3 gün oldu. diğeri aras kargoyla çıkardı ürünü, 3 gündür hala aktarmada. Aradım kayıt açtım, bekliyorum.

neskafefincanindaturkkahvesi

aras kargo 7000 liralık laptopumuzu kaybetti. bulamadı bulamadığı gibi kayıp tutanağını da 29 gün vermedi. cimere yazdık en son o şekilde çözüldü.

ama eninde sonunda para ya da mal geri geliyor.

orpheus

Orpheus işte ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum.

makarnacanavari
1

mobil görünümden çık