Merhaba, kardiyovasküler egzersiz sırasında kullanabileceğim bir nabız ölçer arıyorum. Akıllı bileklikler ne kadar hassas bu konuda? Örneğin xiaomi'nin gördüm birkaç modelini.

İki parametrem var, biri mümkün olduğunca ucuz, diğeri de nabzı çok sapma olmadan ölçebilmesi. Başka hiçbir özelliği taşımasına gerek yok.


 

Bilekten ölçenler sabit dururken görece düzgün ölçüm yapabiliyor fakat hareket halindeyken pek başarılı değiller. Egzersiz sırasında telefonun yanında oluyorsa böyle bir şey alabilirsin: www.decathlon.com.tr Telefonda da istediğin programa aktarırsın datayı. Yok telefonu karıştırmayayım diyorsan da bu göğüsten ölçüm yapan aletlerin saat bağlantılı olanları da var şunun gibi: www.decathlon.com.tr

10032007

Bu sorunun cevabını ben de merak ettiğim ve arayış içinde olduğum için rezerve edeyim.

Barbaros59

kesinlikle göğüsten ölçenlerden al, en doğru veriyi öyle edinirsin. saatler nabza dair fikir verir ama interval antrenmanları için anlık isabetli nabız hassasiyeti önemli.
bende bundan var kaç sene önce almıştım, gayet başarılı. bandı göğsüne takıyorsun, saatte gösteriyor. hatta bazı koşu bantları ya da eliptiklerle de uyumlu, üstündeki ekranda da görünüyor, saate bakmak zorunda kalmayabiliyorsun.
www.decathlon.com.tr

Bruce
1

mobil görünümden çık