Ekşi'deki gündem gibi,

çok daha fazla konuşulan soruların/duyuruların yukarılarda olduğu bir kullanım biçimi.
Veya cevap sayısına göre günlük soruları görüntüleme.

Belki ayarı vardır ben görmedim.

Default olarak böyle bir şey yapılabiliyor mu?

 

duyuru da en son güncelleme 2009 falan

duyurukullanıcısı

istatistikler - en çok izlenen duyurular - son bir hafta

esref

@esref
bu dediğim şeyi karşılamıyor.

ben koca 1 haftada değil, sadece o günkü "tüm" duyuruları cevaplanma sayısına göre sıralı görmek seçeneği var mı diye sormak istedim.

la traviata

varsayılan olarak öyle bir özelliği yok duyurunun.

her bir duyurunun başlığının yanında parantez içinde kaç cevap verildiği yazıyor. javascript ile kullanıcının bilgisayarında çalışacak bir kod yazılıp cevap bilgisine göre sıralama yapılabilir. tabi bu da, "o günün tüm" cevap verilenleri değil, o sayfadaki duyuruları çok cevaptan aza doğru sıralamış olur. nispeten işe yarar. zor bir şey değil ama JS ile uğraşan birinin biraz zaman ayırması lazım bunun için.

biseysorcaktim

sevgili la traviata, eskilerden oldugun icin belki hatirlarsin. cok önceleri böyle bir talep gelmisti, en cok görüntülenme ya da en cok like sayisina göre duyurularin görünmesine compumaster, "burayi forum sayfasina cevirmeyelim" diyerek yanit vermisti. bence de hakli.

proteus

@proteus

selam. + rep : )

mecburi bir şekilde dediğim gibi listelemek olsa belki mecburi foruma çevirmek gibi olurdu ama kullanıcıya bu fırsatı bırakma şeklinde alternatif bir seçenek de sunulsa güzel olabilirdi diye düşündüm.

la traviata
1

mobil görünümden çık