sadece merak ediyorum. yav keşke şu olsaydı benimki yerine diyor musunuz?




 

ben başak burcuyum.
görüp görebileceğiniz en gıcık burç.

ama alıştım artık, seviyorum hatta. benimle aynı burçtan olanlarla da iyi anlaşırım genelde.

20'ye kadar keşke aslan olsaymışım demiştim, çünkü bir kaç gün fark vardı sadece. ondan sonra öyle bir şey olmadı. hatta çoğu kez başka burçlara biraz üzülerek bakıyorum. bence herkes başak olsa dünya harika bir yer olurdu.

biseysorcaktim

Ara sıra aklım gelip gitmese iyi aslında. Balık burcuyum.

epistemic_regress

burçlardan ziyade haritamda sevmediğim konumlar var. venüsümün bir tane iyi açısı yok. pluton açılarım beni korkutuyor. bu açıları iyicil açılar ile değiştirmek isterdim.

kestane gürgen palamut

Kişilik özelliklerinizi internetteki uydurma copy/paste burç karakteristik özelliklerine göre kalibre ediyorsanız o işlere girmeyin derim.

pass

biseysorcaktim +1

ben de başağım ve burcumdan kesinlikle hoşlanmıyorum. takıntılı, öz güvensiz garip bir burç

mcsword

Aslan burcuyum. Memnunum burcumdan. Genel özelliklerini yansıtıyorum elbette hepsini değil. Değişen yeni tarihlere göre yine aslanım. Aslan olmasam akrepi tercih ederdim.

stejerners

Benim için bir takimin ilgisiz taraftari olmak gibi bir sey. Eglenilecek bi durum olursa bi iki bidi bidi ederim guleriz tartisiriz diger türlü aklima gelmez/umursamam.
Burç Başak. Memnunum.

a perfect lie

Başak burcuyum, memnunum. Yine dünyaya gelsem yine başak olmak isterim.

birfincankahvedahaisteyenadam

inansam kaç yazar? diye soruyorum ve bu soruya sağlam bir argümanla cevap veremiyorum. ben de inanmamayı tercih ediyorum. insanın kendini kategorilendirme egosunun sonu yok. :)

matrix
1

mobil görünümden çık