Önerisi var mı acaba verebileceğiniz? Absürt fiyatları olmayan, şöyle püfür püfür esen. Caddebostan sahil taraflarında beltur tesisleri falan var nasıldır? Ya da boğaz tarafı? Şöyle arabayla gidelim park edelim sonra gidip oturup çayımızı kahvemizi içelim birkaç saat




 

caddebostan sahil tarafında migrosun oralara biz geçen hafta kamp sandalyesi koyup oturduk gece 2.30'a kadar. migrosun otoparkı 22.00'ye kadar açık, 25 tl mi ne alışveriş yapana da 3 saat otopark ücretsiz. biz beltur'a gitmedik ama önünde turladık güzeldi. migrosta tanesi 55 tl ye kamp sandalyesi satıyorlar. masa da vardı. biz bira ve kola içtik ama etrafta çay satan yerler vardır mutlaka. çok keyifli oluyor.

matilda

Belturlar standart dinlenme tesisi/kantin ayarında şeyler yapıyor, fiyatları da saçma değildi diye hatırlıyorum.

Çayınızı kahvenizi termosa doldurup sahilde oturun, o daha keyifli. Ama hafta sonları yine tıklım tıklım dolu oluyormuş, pandemi falan yok galiba oralarda.

kobuzchu kiz

Sallama çay+sıcak termos. Çocuk parkına yakın olan yerlerde aileler daha çok oluyor. Daha fazla gürültü demek yani. Ama genel olarak iyi yine de. Çomar gelmez pek. Bostancı, Maltepe sahilleri için söylüyorum.

pass
1

mobil görünümden çık