[ask]
(11) 

İfşa niye olmuyor:)

lata #1432737
zaten bilen biliyo da 6 aydır hiç ifşa yapan olmadı herhalde, ben mi kaçırdım:D




 

bana da yillardir olmuyor gibi geliyor.

baldur2

Pandemide daha cok olmasi lazimdi halbuki...

msb

Sık sık ifşa yapıldığı -2014'ten 2017ye kadar olan- dönemde burada olanların çoğu artık siteye girmeyi ya bıraktılar ya da ayda yılda bir uğruyorlar. Sitenin demirbaşları değişti gibi, üyelik ikide bir açılmasına rağmen popülasyon da pek artmıyor zaten. O güzel hanımlar, o güzel atlara binip gittiler maalesef..

akmina

Pandemi sürecinde alınan kararla artık ifşalar özelden bana atılmakta, 7 üzeri verdiklerim benimle buluşma özel ödülüne hak kazanıyor.

usudum ustumu ortsene hande

ben yarin yapiyim

ateistanbul

Nicklerin hepsi yeni.
Herkesin üç beş fake nicki var.

Eskiden sürekli takılan kişilerin nick olarak bilinirliği olurdu ve o kişilere karşı bir merak vardı. Şimdi o kişiler yok. Nickini sadece ifsasinda gördüğümüz birini zaten merak etmiyoruz ki.

elorelia

çift olanlar oldu, yeni kan yok. o yüzden yapılmıyordur.

anais

herkes karantinada kilo aldı ondan.

false pretension

elorelia +1

ben mesela eski nickim yerine bu ekşisözlük nickime geçtim :D o zamanlar herkes birbirini tanırdı belli nickler ünlüydü, ifşayı geç Kadıköy'de Beşiktaş'ta buluşmuştuk bile. Şimdi zirve zaten covidden dolayı hayal, hayal olmasa bile burada birbirini nickinden tanıyan insan çok az kaldı.

nhk ni youkosu

eski ifşalar amacına ulaştı ve herkes manitasını buldu :D zaten nerden baksan 100 kişi yoktur bence burayı aktif kullanan.

theseachange

eskiler hep şutlanmış modlar tarafından, yenileri de merak eden yok.
10 yıldır burda yazan insan vardı. merak ediyordu herkes şimdi 3günlük sakalı yeni çıkmış ergeni kim ne yapsın?

duyurukullanıcısı
1

mobil görünümden çık